Nicoline de Wolf

Mijn naam is Nicoline de Wolf (1974). In 2001 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit Leiden en werk sindsdien als orthopedagoog  met jongeren en hun ouders binnen de jeugdzorg (Cardea). In de tussentijd heb ik me verder geschoold als orthopedagoog generalist NVO/ postmaster pedagoog SKJ. In 2010 heb ik de intensieve opleiding voor relatie- en gezinstherapeut bij het Lorentzhuis in Haarlem afgerond. Sinds 2015 ben ik werkzaam in de basis-GGZ in mijn eigen praktijk in Leiden. Dit doe ik samen met twee collega systeemtherapeuten Paula Portegies en Kim de Carpentier die ook ieder hun eigen praktijk hebben. Samen werken wij onder de overkoepelende naam Vondelhuys waarin wij een plek willen bieden voor kinderen, jeugdigen, volwassen, stellen en ouders.  Onze samenwerking stelt ons in de gelegenheid om op maat co-therapie te verzorgen, wanneer dit in overleg met cliënten goed aansluit bij het beantwoorden en oplossen van hun vragen/problemen. Wij zijn alle drie ook opgeleid als trainer voor het ouderprogramma “Verbindend Gezag” en bieden dit programma vanuit de praktijk met veel plezier aan.

In de praktijk werk ik met kinderen en jongeren, gezinnen, volwassenen en stellen. Wat mij inspireert in het werken met cliënten is het samen vinden van krachten en oplossingen die cliënten met behulp van therapie kunnen ontdekken. Daarnaast ben ik, evenals Paula, opgeleid als EMDR therapeut waardoor traumabehandeling binnen de relatie- en gezinstherapie kan worden ingevoegd. Naast het werk in de eigen praktijk ben ik nog steeds met veel plezier werkzaam als gedragswetenschapper en systeemtherapeut bij Cardea, waar ik onder andere verbonden ben aan de afdeling intensieve gezinsbegeleiding en de afdeling kind en echtscheiding (behandelaar oudergroep “Kind Uit de Knel”). Mijn ervaringen in het werk in de eigen praktijk en bij Cardea vullen elkaar goed aan!

Voor een uitgebreide overzicht van mijn werkervaring verwijs ik u naar mijn linkedIn pagina.

Registraties

  • NVO: Orthopedagoog generalist (15959)
  • NVRG: Gezins- en Relatietherapeut (13191)
  • SKJ: Postmaster Orthopedagoog (120002080)
  • BIG registratie: 79926909931

Lid van

Tarieven en vergoedingen

Jeugd: mijn praktijk heeft een contract met de gemeenten die aangesloten zijn bij de regio Holland Rijnland. Hierdoor wordt de zorg voor jeugd die ik bied vanuit de Generalistische BasisGGZ vergoed.

Zelf betalen: wanneer de zorg voor jeugd vanuit de gemeente niet wordt vergoed, bestaat de mogelijkheid om vanuit de praktijk zorg te krijgen wanneer u zelf de facturen voldoet. Relatietherapie valt ook onder “onverzekerd product”.

Meer informatie over de tarieven en vergoedingen (ook van de andere praktijken) kunt u vinden in het menu onder “praktisch”.

Contact/ afspraken

Afspraken kunnen gepland worden op de dinsdagochtend, dinsdagavond (om de week) woensdagochtend en vrijdagmiddag. Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen of mailen.

06-81988950
 info@nicolinedewolf.nl (voor aanmeldingen rechtstreeks voor deze praktijk).

Wachttijd
Voor de actuele wachttijden verwijs ik u graag naar de volgende pagina

Klachten en geschillen

Bent u niet tevreden over de behandeling of heeft u een klacht, geeft u dat dan vooral aan. In het geval dat dit voor u niet een bevredigende oplossing oplevert, kunt u zich wenden tot de klachten- en geschillenregeling van P3NL

Uw privacy (AVG: Algemene Verordening Persoonsgegevens).

De praktijk hecht  belang aan de bescherming van uw gegevens. Via deze link kunt u concreet in de privacy policy lezen op welke manier de praktijk dit heeft georganiseerd. Privacy policy Praktijk Nicoline de Wolf

Kamer van Koophandel nummer: 61617113
AGB praktijk code: 94061864
AGB persoonlijke code: 94.1000072